Organický balzamikový ocot Capo del Picchio sa vyrába podľa prísnych predpisov výrobného disciplinárneho poriadku a môže byť produkovaný iba v provinciách Modena a Reggio Emilia.
Hroznový mušt sa získava zo siedmich odrôd hrozna (Lambrusco, Sangiovese, Trebbiano, Albana, Ancellotta, Fortana, Montuni) a musí zrieť alebo byť skladovaný v drevených nádobách.
Ocot sa vyznačuje dokonalou rovnováhou medzi kyslou a sladkou chuťou a dodáva každému jedlu výrazný a luxusný zážitok.
Vhodný pre vegetariánske diéty a diéty bez lepku, laktózy a tuku. BIO a bez GMO.
Kombinácie:
Marinovanie mäsa a rýb, kuracie mäso, šaláty.
Čerstvá, varená alebo grilovaná zelenina.
Špecifikácia:
Druh: BIO organický balzamikový ocot z Modeny
Hustota: 1,16
Acidita: min 6%
Objem: 250 ml
Nutričná hodnota na 100 ml:
- Energia: 699 kJ / 164 kcal
- Tuky: <0,1 g, z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g
- Mononenasýtené mastné kyseliny: <0,1 g
- Polynenasýtené mastné kyseliny: <0,1 g
- Transmastné kyseliny: <0,1 g
- Cholesterol: <0,1 g
- Sacharidy: 35,6 g, z toho cukry 35,6 g
- Bielkoviny: 0,0 g
- Soľ: 0,06 g
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.